Algemene Voorwaarden

De voorwaarden zijn gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Eindhoven

PEDDELOUTLET.NL
Wat kunt u verwachten van ons

In onze algemene leveringsvoorwaarden staat wat wij voor u doen en wat we van u verwachten als u iets gekocht heeft bij ons. Wij houden het graag overzichtelijk, duidelijk en vooral eenvoudig en staan voor het leveren van kwalitatief goede producten en goede service.

Producten & afbeeldingen

De producten die wij aanbieden kunnen om diversen redenen afgeprijsd zijn. De reden van afprijzing zullen wij vernoemen onder de kop “extra informatie”.  De afgebeelde foto’s zijn in de meeste gevallen het aangeboden product zelf maar kunnen ook afbeeldingen zijn van een ander, vergelijkbaar product met dezelfde specificaties als het aangeboden artikel.

 

Bestellingen en betaling

Als u een bestelling bij ons doet, krijgt u daarvan een orderbevestiging per e-mail.  Tevens ontvangt u een factuur per e-mail.   Klopt iets niet in de order of met betaal- of aflevergegevens? Laat het ons dan weten. Klopt alles? Dan versturen wij u na ontvangst van uw betaling binnen enkele dagen uw bestelling toe. Wij vragen u altijd het product vooruit te betalen.

Ruilen

Wel mogelijk: Compleet & reeds op maat aangeboden peddels of producten die niet speciaal op maat gemaakt zijn. Heeft u het product één keer uitgetest en bent u er niet blij mee? Dan mag u het binnen 7 dagen na ontvangst retourneren mits onbeschadigd. We sturen u desgewenst een nieuw product of u ontvangt uw betaling retour binnen 7 werkdagen. Verzendkosten van retourzending heeft u niet in het geval u een product ruilt voor een ander product. Wilt u het retourneren dan zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening. Nadat het product door ons retour is ontvangen betalen wij het bedrag van het gekochte product binnen enkele dagen aan u terug.  U kunt uw product uiteraard ook bij ons komen ruilen of retourneren. Dat kan uitsluitend op afspraak.

Niet mogelijk: De volgende artikelen kunt u niet terugsturen: – Gebruikte peddels of andere voor u op maat gemaakte producten. – Vouchers of tegoedbonnen kunt u niet ruilen of inwisselen voor geld. – Beschadigde producten.

Onze prijzen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. De van prijzen zijn adviesverkoopprijzen. De sale prijzen zijn verkoopprijzen inclusief korting. Wij berekenen een meerprijs van € 15 voor montage van een peddel.  Ook andere extra opties zijn mogelijk tegen een meerprijs. Deze verschilt per product. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Verzending
Per besteld product berekenen wij slechts € 12,95.
Waarom berekenen wij dit bedrag per product?  In verband met de grote afmeting van de peddels zijn de werkelijk verzend- en verpakkingskosten hoger dan de kosten die wij in rekening brengen. U betaalt dus slechts een bijdrage in deze kosten.  Wilt u deze kosten besparen dan kunt u uw bestelling uiteraard ook gewoon bij ons af komen halen.

Garantie
U heeft altijd recht op een goed product.  Is er toch iets mee aan de hand (anders dan dat er vernoemd is op de webshop) dan lossen we het voor u op.  De wet is voor ons altijd leidend. Indien wij op een product geen garantie geven dan zal dat duidelijk vermeld worden.

Levering
Wij streven er naar om zodra de bestelling door u betaald is binnen 3 werkdagen te leveren. Als we een besteld product niet meer kunnen leveren krijgt u uw geld terug, of bieden we u een goed alternatief aan. Als een product beschadigt of kwijtraakt voordat het bij u aankomt, is dat onze verantwoordelijkheid.

Contact
Bij voorkeur verzoeken wij u ons per email te benaderen voor vragen of opmerkingen. Ons emailadres is: info@peddeloutlet.nl. Wij streven er naar op werkdagen altijd binnen 24 uur te reageren op uw mail. Mocht u toch liever bellen dan kan van maandag tot vrijdag op telefoonnummer 040-2855505

Aangeboden artikelen & Rechten
Wij doen er alles aan de shop up-to-date te houden maar het kan voorkomen dat een product nog wel aangeboden wordt  maar inmiddels verkocht is.
Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de in onze webshop aangeboden artikelen en vermeldde prijzen.

Klachten
Heeft u een klacht? Dat vinden wij vervelend. We doen er alles aan om uw klacht te verhelpen. Als u een klacht heeft laat het ons dan snel weten. Omschrijf het probleem zo duidelijk mogelijk, dan kunnen we u goed helpen. Uiterlijk binnen 5 werkdagen krijgt u antwoord van ons. Stuur uw klacht naar: info@peddeloutlet.nl
Geschillen In het bijna onaannemelijke geval dat wij er onderling niet uit komen dan kun je besluiten de zaak binnen drie maanden voor te leggen aan de kantonrechter. Wij gaan er echter van uit dat dit nooit nodig zal zijn omdat wij het gewoon zelf willen oplossen, samen met U.

Dit zijn onze leveringsvoorwaarden. Toch nog vragen? Stuur dan een mail naar info@peddeloutlet.nl

Contactgegevens
Peddeloutlet.nl ( bezoek uitsluitend op afspraak )
De Sleutel 6
5652AS Eindhoven
040-2855505